Friday, 1 February 2013

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3



Assalamualaikum guys ! 



Haa..buat pe tu kawan ? update blog ke ? hee..
tgh bosan2 ni jom la join segmen by mr selim kte ni..
bleh blogwalking skali kn..tagline *i follow jeeee* :D



Nota Kakiku : Dah bace? Ace komen ke like ke =P

39 comments:

  1. Assalammualaikum...

    Terima kasih bebanyak sadam sudi join segmen saya,,,

    mselim3

    pls: pape nanti saya buat bloglist blogger yg join segmen nie k..utk sama2 follow memfollow k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..no biggie :)..
      orait nanti sy usha..tenx bro..:D

      Delete
  2. salam

    singgah di sini juga

    http://halamankecilsaya.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me.html

    ReplyDelete
  3. jemput join http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    ReplyDelete
  4. thanks singgah di blog lama Blog MK Kimi, sy skrg mggunakan blog baru di mkhakimi.com :)

    ReplyDelete
  5. Salam Perkenalan..Dari Segmen yang Sama..Saya Dah Follow awak.. awak Follow saya Balik Yer. . .

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  6. salam...dari segmen yg sama...done follow back..btw,tenks :)

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal...
    Follow sini dari segmen sama.. =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  10. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    # macam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sgt2 la kenalllll..tenx follow :)

      Delete
  11. Balas kunjungan & done follow :D
    http://www.peachyrism.my/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  12. SALAM KENALAN. DARI SEGMENT YANG SAMA. IKUTI SAYA http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan + follow :)
    beyondtotheinfinity.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. datang dari segemn yang same..done follow you..follow me back..=)

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yg sama.. saya follow u.. u follow me ya. =)

    http://norumara.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by_5.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama cik ina datang mmbalas kunjungan.. jenguk la lagi ekk

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum...

    singgah dari segmen sama :)

    http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama :) singgah n follow
    http://karipapkensar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  19. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me.html

    done folo..dr segmen sama

    ReplyDelete
  20. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    angkat kaki join sini :)

    ReplyDelete
  21. blogwalking.. dari segmen y sama singgah blog ni :) done follow u & don't forget to follow me back :)..

    http://musesprodigy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama :D
    done follow #123 *cantik nombor, hehe

    http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :)

    belog jcb datang melawat kawasan.. hihi keep in touch ^^
    follower #124 yeayy~

    ReplyDelete
  24. dtg sini dr segmn yang sama dan slm kenal.
    http://www.jiakreatifelt.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  25. as slam
    dah follow...follow kite plak yek
    http://sakuradza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me.html

    ReplyDelete