Tuesday, 5 February 2013

Segmen : tambah & kenali kaki blog mengikut bulan kelahiran


Assalamualaikum guys :)

Hari ni mood nak bersegmen je..sbb dah join segmen b4 ni 
then ad lagi yg invite tuk join segmen dorg..
so disebabkan nak buat entri pon tade idea,
jadi join je lah kan..:)




So ape lagi kawan ? jom la join sbb segmen ni smpai 29 june 2013 !
wow lamaaaa tuuu..msti ramai yg join..
eh lupe lak..for cik yaya my tarikh kelahiran is 

24 January 1991 !

Sape2 nak join just click kat link atas tu k 
n tgk la syarat2nye..:)

Sekiannnnn...



Nota Kakiku : Dah bace? Ace komen ke like ke =P

10 comments:

  1. thankz sudi join..wah..tarikh lahir adam dekat ngn tarikh lahir yaya la walaupun tahun berbeza..hapy belated b'day ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam yaya..:)haha,,haah kan..kebetulan :)..tenx btw..:D

      Delete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-tambah-kenali-kaki-blog-mengikut.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang samee!~
    hyeee ;)

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-tambah-kenali-kaki-blog-mengikut.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-kenali-kaki-blog-mengikut.html

    ReplyDelete
  5. done follow blog awak..follow saya ye.. http://akudankauadalahcinta.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama smbil follow ..

    http://justastoryaboutus.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  7. Blogwalking dari segmen yang sama . Datang dari bulan august (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-tambah-kenali-kaki-blog-mengikut.html

    ReplyDelete
  8. same segment!...visit here ok...
    http://nicqueberes94.blogspot.com/2013/06/segmen-tambah-kenali-kaki-blog-mengikut.html

    ReplyDelete