Wednesday, 8 August 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com


Assalamualaikum wbt :)

Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012

Hey2 guys ! First time aku nak join segmen2 bagai ni.
 Syarat2 die x lah complicated sgt.
 So apa korang tunggu lagi beb ? 

Jom la join segmen by Mialiana.com ni. =)

Macam mana nak join ?
 Just go to mialiana.com n akan dijelaskan di situ yer. 
Jangan malas2 sgt lah =P

Adiosss~Salam



Nota Kakiku : Dah bace? Ace komen ke like ke =P

10 comments:

  1. nurul dari segmen yang sama...

    salam kenal ye...

    http://nbarakah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  3. mar join jugakk.. salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  4. BW dr segmen yg sama...salam kenal...jemput ke entri baru saya
    http://eryati.blogspot.com/2012/08/yay-senangnya-nak-dapat-duit-raya-dari.html

    ReplyDelete
  5. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  6. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 8. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
  7. pssst adam, shoutbox tu takleh kuar...huhuhu

    ReplyDelete
  8. assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. cik siti dari segmen yg sama...follow awk...=)

    ReplyDelete