Tuesday, 3 July 2012

Business baru ! :D


Assalamualaikum wbt..:)


Haa..entri kali ni cam pelik je kan..haha..act,tadi ada sorang kawan saya ni mintak tolong promote barang-barang yang dia jual kat page facebook dia..wahh..tengok,zaman sekarang orang berbisness kat fb je..haha..Tu lah namanya mengambil peluang yang ada yakni salah satu ciri-ciri usahawan yang berjaya..hee..K lah,tanak cite panajng korang tengok sendiri lah ape yang member saya ni jual kat kedai dia iaitu --> Arawaniey Shop !

Latest product : SAUNA BELT NEW PRICE RM 40 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)

Photo: RM 40 FREE POSTAGE *TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT DAN HILANGKAN SELULIT DI SELURUH BADAN!!* Hapuskan lemak yang tidak diingini dengan pantas. Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha. SAIZ:- MAKSIMIM PINGGANG 42 INCH CARA MENGGUNAKAN SAUNA BELT 1. Pasangkan sauna belt pada bahagian perut atau bahagian yang diperlukan. 2. Pusing penggubah suhu sehingga mencapai tahap kepanasan yang diinginkan. 3. Sauna belt akan mati/off sendiri selepas 30 minit. 4. Pastikan anda mencabut plug sauna belt selepas digunakan. 5. Bersihkan sauna belt menggunakan tuala yang bersih. 6. Rehat 15-20 minit selepas menggunakan sauna belt sebelum mandi. TIPS MENGEMPISKAN PERUT 1. Di galakkan untuk minum air panas/suam sebelum dan selepas menggunakan sauna belt. CIRI – CIRI UTAMA SAUNA BELT 1. Infrared – Memancarkan tenaga infrared sejauh 8-12 milimeter ke bawah kulit untuk memecahkan lemak dan membakar kalori dengan pantas. 2. Traditional Chinese Meridian Function – Dengan menggunakan fungsi pemulihan Chinese Meridian, sauna belt ini membantu melancarkan perjalanan darah, membuatkan diri relax, menghilangkan letih, membuang angin dan membantu badan supaya segar. 3. Navel Heat Therapy – Sauna belt ini juga membantu proses pencernaan dan penghadaman. 4. AC Power supply & CE Approved 5. Membantu menghilangkan lemak berlebihan dan membantu menurunkan berat badan. 6. Sauna peribadi anda yang boleh digunakan di mana-mana & pada bila-bila masa. 7. Sauna belt ini membantu mengeluarkan peluh & toksin yang tidak diperlukan oleh badan. 8. Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha, belakang, lengan dan tempat-tempat yang lenguh. MANUAL PENGGUNAAN SAUNA BELT 1.Jangan cucuk sauna belt dengan pin, jarum atau sebarang objek apabila sedang menggunakan sauan belt. 2. Jangan basuh sauna belt in menggunakan mesin basuh. CUkup sekadar mengelap menggunakan tuala bersih. 3. Jangan gunakan sauna belt ini apabila berada di bawah pengaruh dadah, ubat dan alkohol. 4. Kanak-kanak dilarang untuk menggunakan sauna belt ini. 5. Jangan tidur apabila sedang menggunakan sauna belt ini. 6. Jauhkan sauna belt ini daripada air. 7. Wanita mengandung dilarang menggunakan sauna belt ini. TEKNIKAL SPECIFICATION 1. Supply – AC220-240V/50-60Hz 2. Automatic switch off time – Approximately 50 min 3. Temparature – 34C-75C ( Adjustable)RM 30.FREE POSTAGE

RM 40 FREE POSTAGE

*TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT DAN HILANGKAN SELULIT DI SELURUH BADAN!!*
Hapuskan lemak yang tidak diingini dengan pantas.
Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha.

SAIZ:-
MAKSIMIM PINGGANG 42 INCH

CARA MENGGUNAKAN SAUNA BELT

1. Pasangkan sauna belt pada bahagian perut atau bahagian yang diperlukan.
2. Pusing penggubah suhu sehingga mencapai tahap kepanasan yang diinginkan.
3. Sauna belt akan mati/off sendiri selepas 30 minit.
4. Pastikan anda mencabut plug sauna belt selepas digunakan.
5. Bersihkan sauna belt menggunakan tuala yang bersih.
6. Rehat 15-20 minit selepas menggunakan sauna belt sebelum mandi.

TIPS MENGEMPISKAN PERUT
1. Di galakkan untuk minum air panas/suam sebelum dan selepas menggunakan sauna belt.

CIRI – CIRI UTAMA SAUNA BELT

1. Infrared – Memancarkan tenaga infrared sejauh 8-12 milimeter ke bawah kulit untuk memecahkan lemak dan membakar kalori dengan pantas.

2. Traditional Chinese Meridian Function – Dengan menggunakan fungsi pemulihan Chinese Meridian, sauna belt ini membantu melancarkan perjalanan darah, membuatkan diri relax, menghilangkan letih, membuang angin dan membantu badan supaya segar.

3. Navel Heat Therapy – Sauna belt ini juga membantu proses pencernaan dan penghadaman.

4. AC Power supply & CE Approved

5. Membantu menghilangkan lemak berlebihan dan membantu menurunkan berat badan.

6. Sauna peribadi anda yang boleh digunakan di mana-mana & pada bila-bila masa.

7. Sauna belt ini membantu mengeluarkan peluh & toksin yang tidak diperlukan oleh badan.

8. Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha, belakang, lengan dan tempat-tempat yang lenguh.

MANUAL PENGGUNAAN SAUNA BELT
1.Jangan cucuk sauna belt dengan pin, jarum atau sebarang objek apabila sedang menggunakan sauan belt.
2. Jangan basuh sauna belt in menggunakan mesin basuh. CUkup sekadar mengelap menggunakan tuala bersih.
3. Jangan gunakan sauna belt ini apabila berada di bawah pengaruh dadah, ubat dan alkohol.
4. Kanak-kanak dilarang untuk menggunakan sauna belt ini.
5. Jangan tidur apabila sedang menggunakan sauna belt ini.
6. Jauhkan sauna belt ini daripada air.
7. Wanita mengandung dilarang menggunakan sauna belt ini.

TEKNIKAL SPECIFICATION
1. Supply – AC220-240V/50-60Hz
2. Automatic switch off time – Approximately 50 min
3. Temparature – 34C-75C ( Adjustable)RM 30.FREE POSTAGESebarang tempahan boleh la korang order dekat : https://www.facebook.com/Arawaniey

Banyak lagi yang dijual dekat page tu macam baju,seluar,barangan kecantikan,aksesori wanita..X rugi korang terjah kedai dia tau..:)

Sekian :)

Nota Kakiku : Dah bace? Ace komen ke like ke =P

No comments:

Post a Comment